Winkelwagen 0 producten / € 0,00
Ark Mission
 
Mijn pop-up speelbijbel
€15,00

Verhaalstijl
Een Bijbel met pop-upplaten die kunnen worden uitgevouwen tot een speelplaat van 80 bij 60 cm. De zes verhalen op de achterkant van speelplaat, worden heel beknopt en eenvoudig, op 1 pagina, in eigentijds taalgebruik verteld. De verhalen geven ouders de ruimte om zelf uitgebreid het verhaal te vertellen, al spelend met de los bijgevoegde figuurtjes. Verder staan op de achterkant van de speelplaat korte beschrijvingen van de losse figuurtjes

Extra informatie
Een aparte kinderbijbel met 6 pop-upplaten op één groot speelveld. Bij de platen horen 25 losse figuurtjes om de zes bijbelverhalen na te spelen.

Aansluiting bij de leeftijdscategorie
Deze Pop-up speelbijbel is geschikt om met kinderen vanaf 4 jaar samen de verhalen na te spelen. Ouders kunnen hierbij eerst het verhaal voorlezen of zelf vertellen. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er ook de mogelijkheid om de hen bekende verhalen na te spelen met de figuurtjes op het speelveld. De twee verhalen over de tabernakel en de tempel van Salomo, zijn nog wat moeilijk voor kleuters.

Vertelde verhalen
Oude Testament: 3 verhalen
Nieuwe Testament: 3 verhalen

De verhalen die uit het Oude Testament verteld worden, zijn:
Noach, De tent in de woestijn  en De tempel van koning Salomo.
Verhalen uit het Nieuwe Testament zijn:
Jozef de timmerman, Echte vrienden en Geen Vissen

Illustraties
Kleurrijke, duidelijke en gedetailleerde, 3d pop-up illustraties. Per verhaal twee pop-up pagina’s en drie tot vijf speelfiguren. Er worden heldere kleuren gebruikt. Jezus wordt afgebeeld als een blanke man met bruin haar en een snor en baard.

Bruikbaarheid thuis, kinderkerk en (zondags)school
Dit boek is geschikt om thuis en in een kleine groep te gebruiken om samen verhalen te vertellen en na te spelen.

Uitvoering
Dit boek is uitgevoerd met stevige kartonnen kaft en pop-upplaten. En 25 losse kartonnen speelfiguurtjes, die apart in een envelop zijn bij gevoegd.