Winkelwagen 0 producten / € 0,00
Ark Mission
 
De kleine kinderbijbel
€12,50

Verhaalstijl

De tekst is eenvoudig en speels. Moeilijke woorden zijn vervangen door woorden die kinderen kennen. Elk verhaal beslaat één pagina met tekst, met daarnaast een geïllustreerde pagina. De verhalen zijn zo geschreven dat je in twee minuten een verhaal rustig kunt voorlezen.

Visie auteurs

De auteur beschrijft God als de Schepper van mensen. Hij houdt van mensen, heeft ze naar zijn beeld geschapen en zorgt voor hen. Jezus wordt beschreven als de Zoon van God. Er wordt in verschillende verhalen aandacht gegeven aan de liefde van God voor de mensen. De kleine kinderbijbel eindigt met het verhaal over het grote reddingsplan van God. Hierin wordt het evangelie samengevat en wordt uitgelegd dat als wij in Jezus geloven, wij Gods kinderen zijn en voor altijd met Hem kunnen leven.

Aansluiting bij de leeftijdscategorie

De aansprekende tekst en kleurrijke illustraties maken deze kinderbijbel zeer geschikt om voor te lezen aan kinderen in de leeftijd van 3-5 jaar.

Vertelde verhalen

Oude Testament: 24
Nieuwe Testament: 21

De 45 bijbelverhalen, vanaf het allereerste begin tot aan de hemelvaart van Jezus, worden verteld in de volgorde zoals ze in de Bijbel staan. Er worden veel wonderen beschreven. Bij elk verhaal staat een tekstverwijzing.

Met inhoudsopgave.

Illustraties

Bij elk verhaal staat één pagina met een kleurrijke, vrolijke illustratie in eenvoudige vormen, waarin de emotie van het verhaal naar voren komt. De tekst en de illustratie vertellen samen het verhaal.

Bruikbaarheid thuis, kinderkerk/(zondags)school

Deze kinderbijbel is thuis goed te gebruiken, aan tafel of bijvoorbeeld voor het slapengaan. Maar ook voor de kinderkerk en in de kleuterklas is deze kinderbijbel heel geschikt.