Winkelwagen 0 producten / € 0,00
Ark Mission
 
Mijn eigen kinderbijbel IN HERDRUK
€25,99

Verhaalstijl

In de verleden tijd geschreven verhalen met eenvoudige, eigentijdse woorden en niet te lange zinnen. De verhalen variëren van 6 tot 10 pagina’s met maximaal 10 regels tekst per pagina. Soms wordt één bijbelverhaal weergeven, soms worden meerdere bijbelverhalen samengevat tot één verhaal. Iedere pagina heeft een illustratie. De verhalen blijven dicht bij de originele bijbelse tekst.

Extra informatie

In het Oude Testament zijn drie landkaarten opgenomen en in het Nieuwe Testament vijf.

Visie auteur

God maakte de hemel en de aarde. God houdt van de mensen en doet wat Hij belooft. Jezus is Gods Zoon, gestorven aan het kruis en opgestaan uit de dood. Jezus is teruggegaan naar zijn Vader, maar laat ons nooit alleen. Wij mogen zijn boodschap vertellen totdat Jezus terugkomt.

Aansluiting bij de leeftijdscategorie

Door de verhaalstijl en het eenvoudige woordgebruik sluit deze kinderbijbel aan bij kinderen vanaf ongeveer 5 jaar om voor te lezen. De landkaartjes sluiten aan bij kinderen vanaf 7 jaar.

Vertelde verhalen

Oude Testament: 19 verhalen
Nieuwe Testament: 28 verhalen

Naast de bekende verhalen geeft deze kinderbijbel ook de zendingsreizen van Paulus weer.
Tekstverwijzing aan het einde van ieder verhaal.

Met inhoudsopgave.

Illustraties

Kleurrijke, aansprekende illustraties die het verhaal ondersteunen. Emoties worden duidelijk weergegeven. Bij een aantal illustraties staat de tekst in de illustratie op een blauwe achtergrond. Ieder pagina heeft een illustratie die minimaal een halve pagina beslaat.

Bruikbaarheid thuis, kinderkerk/(zondags)school

Geschikt om thuis voor te lezen en vanaf zeven jaar ook zelf te lezen. Landkaartjes kunnen in kinderkerk en op school gebruikt worden.

Uitvoering

Er is een titelblad waarop ingevuld kan worden voor wie het boek is en wie de gever is.