Winkelwagen 0 producten / € 0,00
Ark Mission
 
Bijbel voor kleine schatjes
€7,95

Verhaalstijl
Deze peuterbijbel bestaat uit een verzameling bijbelteksten. De teksten zijn bedoeld om al heel jong, spelenderwijs, aan kinderen te leren. De teksten zijn genomen uit de vertaling van Het Boek. Achterin staan tien gebedjes om ouders te helpen samen met hun kind te bidden.

Visie auteur
‘Liefde voor Gods Woord is het kostbaarste geschenk dat je een kind in het leven kunt meegeven.’ De auteur hoopt dat de kinderen door het horen van bijbelteksten al jong leren wie God is en hoe ze kunnen leven naar Gods wil. En dat als de kinderen ouder zijn, ze de teksten van buiten kennen en er steun en troost aan ontlenen.

Aansluiting bij de leeftijdscategorie
Deze kinderbijbel sluit wat illustraties betreft goed aan bij peuters en kleuters. De teksten zijn voor hen moeilijk, maar het is de bedoeling dat kinderen er vertrouwd mee raken, zodat ze als ze ouder worden de teksten uit hun hoofd kennen en dan kunnen toepassen. Ook het woordgebruik van de gebedjes is moeilijk voor peuters.

Vertelde verhalen
Oude Testament: 16 teksten
Nieuwe Testament: 14 teksten
10 gebeden

Illustraties
Kleurrijke, aansprekende illustraties die de tekst ondersteunen. De illustraties geven de peuterwereld weer. Per tekst is er één illustratie.

Bruikbaarheid thuis, kinderkerk en (zondag)school
Te gebruiken om met peuter en kleuter telkens opnieuw de teksten te lezen en de illustraties te bekijken. De gebeden kunnen gebruikt worden als een soort standaardgebeden, om zo te leren bidden.

Uitvoering
Gewatteerde cover en voorin een pagina om in te vullen wie het boekje gegeven heeft.