Winkelwagen 0 producten / € 0,00
Ark Mission
 
Je eigen doopbijbel
€12,50

Verhaalstijl
Korte, in de verleden tijd geschreven verhalen. Anderhalve pagina tekst per verhaal. De verhalen geven beknopt de hoofdzaken van het verhaal weer en blijven dicht bij de oorspronkelijke bijbeltekst.

Extra informatie
Aan het eind zijn vier pagina's met dankgebeden en gebeden voor het slapen gaan opgenomen, en twee pagina's met zegeningen. Verder zijn er een aantal pagina's waarop gegevens over de geboorte, ontwikkeling en stamboom van het kindje kunnen worden ingevuld.

Visie auteur
God is de schepper van de wereld en ieder nieuw leven is een wonder, een geschenk van God. Jezus is Gods Zoon en Hij wil dat we aan iedereen vertellen hoe gelukkig je wordt als je van God houdt en goed voor anderen zorgt.

Aansluiting bij de leeftijdscategorie
De verhaalstijl en het woordgebruik sluiten goed aan bij kleuters en kinderen tot een jaar of 8. De beknopte wijze van beschrijven geeft ouders de mogelijkheid om zelf iets meer van het verhaal te vertellen, passend bij de leeftijd van het kind.

Deze kinderbijbel is een herinnering aan de doop en kan dus ook later aan het kind worden voorgelezen of door het kind zelf worden gelezen.

Vertelde verhalen
Oude Testament: 25 verhalen
Nieuwe Testament: 36 verhalen

Met inhoudsopgave.

Illustraties
Realistische tekeningen, waarbij de emotie van de gezichten af te lezen is. Per verhaal een grote en een kleine illustratie, die de tekst van het verhaal ondersteunen.

Bruikbaarheid thuis, kinderkerk/(zondags)school
Geschikt om thuis voor te lezen en zelf te lezen. Ook te gebruiken om nog eens over de doop en baby-zijn te praten. Goed cadeau bij een doop

Uitvoering
Deze kinderbijbel bestaat uit twee versies: een met blauwe kaft voor jongens en een met roze kaft voor meisjes. De inhoud is hetzelfde. In het omslag kan een foto van het kindje dat de kinderbijbel gekregen heeft geschoven worden.