Winkelwagen 0 producten / € 0,00
Ark Mission

Over Ark Mission

Ark Mission gelooft dat het verhaal van de Bijbel hét verhaal van liefde, hoop, en vergeving is. Geïnspireerd door Matteüs 25 vertellen we dit verhaal aan mensen in moeilijke situaties: de arme, de eenzame, de gevangene, de zieke en de vluchteling. Juist zij hebben het hard nodig. Op een aansprekende wijze geven wij dat vorm door projecten zoals Voor de geraniums, de Bajesagenda en de Kerstkaartenactie. We doen dit in binnen- en buitenland. Helpt u ons mee het verhaal te vertellen? Lees hier verder.

Help je mee?
Ark Mission is voor haar werk volledig afhankelijk van giften. Heeft deze website je geholpen bij het vinden van een kinderbijbel? Wil je dat de website actueel blijft voor andere ouders en opvoeders? Help mee en doneer online via deze site.

Ark Mission is niet verbonden aan een kerkelijke of (inter)nationale organisatie. Waar het de efficiency ten goede komt, wordt samengewerkt met andere organisaties. 


Boekenleggers
Wil je meer bekendheid geven aan deze site, dan kun je gratis vrolijke boekenleggers aanvragen om uit te delen in je omgeving. Vraag ze even aan door contact op te nemen met Ark Mission.