Winkelwagen 0 producten / € 0,00
Ark Mission

Disclaimer

Overname informatie
De algemene informatie op deze site mag je overnemen zonder toestemming van Ark Mission, maar met bronvermelding: www.kinderbijbels.nl. Voor het overnemen van voorbeeldpagina’s is toestemming nodig van de uitgever.

Verwijzingen
Hyperlinks naar andere websites zijn opgenomen om je meer informatie te geven over een uitgave, auteur, illustrator of betrokken instelling. Ark Mission draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites.

Aansprakelijkheid
De verwerking van de gegevens op de website en de totstandkoming daarvan is naar beste weten en met de grootste zorg uitgevoerd. Ark Mission noch haar toeleveranciers kunnen echter instaan voor de juistheid en de volledigheid van deze informatie. Zij zijn dan ook niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid, onvolledigheid of onrechtmatigheid ervan.
Voor de inhoud van materialen die door derden op of via de website wordt geplaatst is Ark Mission niet verantwoordelijk.

Prijswijzigingen
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de prijzen van de uitgaven zoals deze staan vermeld op de website. Prijswijzigingen kunnen mogelijk zijn.

Contact
Voor reacties en opmerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier.